Életmód, Egyéb kategória, Termékről

Csomagold a nyári egészséget a gyereked uzsonnásdobozába!

Okleveles vitaminajánlóként több mint 10 éve segítek az ismerőseimnek, érdeklődőknek, hogy megfelelő vitaminokkal támogassák a szervezetüket. Ebben a cikkben elárulom, hogy én mit tartok legfontosabb vitaminnak, amit már szeptemberben érdemes elkezdeni.

Még nem támadnak a vírusok!

Igen , igazad van: valóban szeptemberben még élvezzük a nyárutó színeit, illatait és a fáradt, langyos meleget. Ritkán kapcsoljuk össze ezt az időszakot a betegség tüneteivel: orrfolyással, lázzal, köhögéssel, torokfájással. A célunk nem is ez, hanem éppen a kellemes, egészséges nyári állapot fenntartása és megtartása akár egész évben.

Az immunrendszer feladata a szervezet védelme. Ha jól működik és jól érezzük magunkat, természetesnek vesszük ezt. Mit tehetünk? Hogyan vehetjük ki a részünket a szervezetünk támogatásában? Az immunrendszer működésének egyensúlya a különböző sejtek, fehérvérsejtek, ölősejtek energiaellátásán múlik. Ősszel, ahogy mi is próbáljuk télre elraktározni befőzéssel, fagyasztással a nyár ízeit, a szervezetünk is felkészül a szűkösebb téli hónapokra. Tapasztalataim szerint, mindenki az egyszerű, de komplex megoldásokat keresi. Általános elv, hogy az étrendkiegészítők nem helyettesítik az egészséges táplálkozást, csupán kisegítik azt. A Full Spektrum egy komplex készítmény, ami az immunrendszer tökéletes erősítője lehet: összetevői fedezik egy felnőtt korú ember ásványi anyag- és vitaminszükségletét. Ha aktívabb életet élünk, rendszeresen sportolunk, energiaigényünk is megnő. Ekkor lehet segítségünkre a Super Mega 50. Fontos megemlíteni, hogy akár fokozott szellemi igénybevételesetén is kielégítheti szervezetünk igényeit.

Gondolunk-e a kismamákra?

A New Life a közeljövőben gyermeket tervezőknek és a várandós kismamáknak speciálisan összeállított multivitamin. Közismert, hogy a szervezet igénye ebben az időszakban megnő. A New Life azonban a vitaminokat és ásványi anyagokat olyan mennyiségben és minőségben tartalmazza, hogy még raktározásra is juthat belőle.

Ne feledkezzünk meg az idősödőkről és az egészen fiatalokról sem!

A Lion Kids rágó multivitamin a gyermekek kedvence lehet a vidám állatfiguráknak köszönhetően, míg a Senior Formula kifejezetten az 50 éven felüli csoportot célozza meg.

 

 

Források:

[1]. Calinews

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük