A CaliVita International már 30 éve kínálja kimagasló szakmai háttérrel a szigorú minőségi előírásoknak is megfelelő termékeit.

A készítmények gyártásakor egyik legfontosabb szempont a természetes alapanyagok felhasználása. További kulcstényező a biotermesztésből származó növényi hatóanyagok mind szélesebb körben történő alkalmazása és felhasználása. A legfrissebb kutatási eredményekre épülő újdonságok mellett a tradicionális gyógyászatban több száz éve bizonyított gyógynövények is felhasználásra kerülnek.

A fejlesztések során kiemelt annak fontossága, hogy az engedélyezett kémiai formák közül a jobb felszívódású, szerves formák részesüljenek előnyben, ahol ez technológiailag lehetséges. A  többkomponensű termékek összetétele úgy lett kialakítva, hogy a szervezetben szinergikus (egymást erősítő) hatást fejtsenek ki.

A készítmények túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül. Előállításuk a cGMP (azaz a mindekori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőség-ellenőrzési elvei szerint történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Az európai forgalmazás során – mindamellett, hogy a termékek az EU-szabályozás követelményeinek is teljes mértékben megfelelnek – szoros az együttműködés a helyi engedélyező hatóságokkal, hogy a termékek megfeleljenek a helyi szabályoknak is.

Aki a CaliVita termékei közül válogat, saját és családja egészségét is biztos kezekben
tudhatja!